Mijn naam is Asrin Sepideh Daoudi en ik ben zo blij dat je op mijn website bent beland. Ik verwelkom je met veel lekkere, gezonde en kleurrijke recepten.

Na mijn rechtenopleiding kon ik na diverse baantjes eindelijk mijn ambitie realiseren. Ik ging aan de slag als advocaat. Mijn passie voor een gezonde en evenwichtige levensstijl begon lang voordat ik advocaat werd. Jaren gingen voorbij en ik realiseerde mij dat het maken van lekker, gezond en kleurrijk eten niet alleen een passie was waar ik mij in mijn vrije tijd mee bezig wilde houden. Ik wilde mijn food creaties met anderen delen.

Ik geloof dat we in het leven allemaal gebeurtenissen en omstandigheden meemaken die je uit je “comfortzone” halen. Door een aantal gebeurtenissen in mijn leven heb een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt waarbij ik realiseerde dat mijn “comfortzone” de plaats is waar al mijn diepste dromen en verlangens aan het vervagen waren. Het vergt moed om over de drempel te stappen. Het is een bevrijding als iets in je leven je in een richting beweegt waardoor je verbinding kunt maken met jouw unieke pad.

Mijn pad heeft mij geleid naar het aanmaken van het Instagram-account Herbs & Lime. Ik begon hierop inhoud te maken die voor mij belangrijk is en wilde daarmee mensen inspireren om creatiever te leven. Hoe meer ik mij concentreerde op het maken en fotograferen van gezonde en lekkere recepten, hoe gelukkiger ik mij begon te voelen. Mijn creativiteit ging stromen.

Op dat pad kwam van het een het ander. Het was slechts een kwestie van tijd totdat ik “Luxury DadelBonBons by Herbs & Lime” vanuit mijn keuken lanceerde. Het verhaal over het ontstaan van “Luxury DadelBonBons by Herbs & Lime” lees je hier.

Mijn leven is compleet veranderd. Ik ben wie ik altijd al was en leef nu vanuit mijn hart. En ik voel dat dit pas het begin is.

Veel liefs vanuit mijn Homemade Happiness Kitchen,