Nourish Your Body

Nourish Your Soul

by Loes & Asrin

A lawyer and a doctor found softness in their journey towards their ‘True Self’. And now we are looking to share and connect all that with you. Let’s unite and celebrate each other’s authentic energy. Unwind and enjoy a morning full of self-care during our two morning retreats. A beautiful guided yoga flow and meditation by Loes and an amazing nourishing brunch by Asrin from Herbs & Lime.

Let us connect, unite and celebrate our authentic energies during two pilot events on two beautiful and inspiring locations in Maastricht-Centre.

ONLY 20 Spots available!

Loes Verkuijlen

Mede-oprichter

Aangenaam,

Mijn naam is Loes Verkuijlen, afgestudeerd huisarts, leefstijlarts en yogadocent. Mijn passie voor gezondheid komt voort uit mijn ervaring op het gebied van lichaam (als arts), sport (als trainer) en body-mind connectie (als yoga-docent). In de huisartsenpraktijk zet ik ‘leefstijl’ dagelijks in als medicijn. Leefstijl is hierin een breed begrip waarin zowel voeding, beweging, slaap, ontspanning, zingeving als relaties aan bod komen. Met name richt ik me op de balans bewaken; of de balans terug vinden wanneer iemand deze is kwijtgeraakt. Dit kan door bijvoorbeeld de fysieke gezondheid te verbeteren en aan de slag te gaan met voeding en beweging. Het kan ook zo zijn dat het moeilijk is om ontspanning te vinden, of dat men niet goed kan omgaan met stressoren in het leven. Dan zullen we daar een weg in proberen te vinden.

Het verbeteren van de algehele gezondheid wordt dus persoonsgericht aangepakt. Kortom, de vraag zal altijd zijn: ‘Hoe kan ik u ondersteunen in uw gezondheid?’. Mijn ervaring is dat veel mensen zich stukken beter voelen wanneer zij aandacht schenken aan wat hun lichaam nodig heeft. Wat het lichaam nodig heeft is soms moeilijk te bepalen door de drukte van het dagelijks leven.

Er is bijna geen tijd meer om stil te staan, te leven in het moment en connectie te maken met anderen. Daar willen Asrin en ik je graag bij helpen door 2 pilot-events!

Op deze momenten willen we je via een Yoga en een interactieve Lunch ochtend een ervaring bieden om eens stil te staan, connectie te maken met jezelf en met gelijkgestemden. We beginnen met een mooie Easy Flow yoga sessie waar iedereen aan mee kan doen, daarna lekker genieten van een voedzame en kleurrijke interactieve brunch gemaakt door Asrin van Herbs & Lime, zodat je die middag vol energie ‘ready to go’ bent voor de dag. Even goed voor jezelf zorgen. ‘Nourish your body, Nourish your soul- by Loes & Asrin is precies wat het lichaam, geest en ziel nodig heeft in deze drukke tijden.

Schrijf je in en ervaar het zelf.

Namaste, 

Loes 

Asrin Daoudi

Mede-oprichter

Hallo authentieke ziel,

Ik ben Asrin Sepideh Daoudi. de oprichter en eigenaresse van Luxury DadelBonBons by Herbs & Lime (Winnares van de Maastricht Awards 2022).

Na mijn rechtenopleiding en verschillende banen, kon ik mijn ambitie als advocaat waarmaken. Mijn passie voor een gezonde levensstijl begon al lang voordat ik advocaat werd.

Tijdens een moeilijke periode in mijn leven heb ik een persoonlijke transformatie doorgemaakt. Ik begon aan een reis naar mijn ware ‘zijn’ en passie. Als onderdeel van die reis startte ik het Instagram-account @herbs_and_lime. Ik deelde content over een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Het geeft mij voldoening om mensen te inspireren om creatiever om te gaan met voeding. Hoe meer ik mij concentreerde op het creëren en fotograferen van gezonde en lekkere recepten, hoe gelukkiger ik mij begon te voelen.

Mijn gevoel begon te stromen toen ik met koken en creëren van lekker en gezond eten bezig was. Zo is Luxury DadelBonBons by Herbs & Lime (www.luxurydadelbonbons.nl) in mijn keuken ontstaan. Het hele creatieve proces rondom Luxury DadelBonBons geeft mij veel vreugde en heeft mij geholpen om zowel mentaal als fysiek meer aandacht te besteden aan een gezonde en evenwichtige levensstijl.

Terwijl ik leef en creëer vanuit mijn hart, realiseerde ik dat ik niet al mijn kennis en ervaring alleen maar bij mijzelf wil houden. Ik wil jou met mijn ervaring en kennis inspireren om terug te komen bij jezelf. Het leven beleven en leven vanuit je kracht in plaats van angst. Terugkomen bij wie je altijd al was begint bij bewustwording. Bewust zijn van wie je bent en waarom je bent geworden zoals je bent. Als ervaringsdeskundige en in het bezit van cursussen op het gebied van bewustwording, wil ik jou helpen de handvaten te geven om je mooiste leven te leven vanuit jouw unieke en authentieke kracht. Als ondernemer in gezonde lekkernijen en als bewustwordingscoach wil in deze twee pilots bijdragen aan de Body, mind en soul connectie door jullie te voorzien van een heerlijke en voedzame Brunch. Mocht je geïnteresseerd zijn in een één op één sessie, dan kan je mij tijdens de pilot dagen benaderen, dan ga ik samen met jou kijken naar jouw vraagstukken rondom bewustwording. Dat kunnen vragen zijn op gebied van bewust en intuïtief eten tot vragen over hoe je jouw unieke en authentieke vrouwelijke of mannelijke energie voor jou kan laten werken.

Ik verheug mij om jouw mooie ziel te ontmoeten.

Liefs,
Asrin

Bemachtig jouw plekje op onze retreats

When: Saturday 9th of September between 09:30 and 13:00
Where: Lutherse Kerk, Hondstraat 14, 6211 HW Maastricht

When: Sunday 8th of October between 09:30 and 13:00
Where: Artichoque Art Galerie, Brusselsestraat 51, 6211 PB Maastricht

P.s. het betaalproces verloopt via mijn Luxury DadelBonBons webwinkel. Gelieve niet de snelle checkout gebruiken.