Herbs and Lime Blog 1

“Hoe het begon” – Het verhaal van Luxury DadelBonBons

15 januari 2022 – 17:35

Het leven is een reis. Als we geluk hebben, komen we op een punt dat we de kans krijgen om naar ons hart te luisteren. Door een aantal levensveranderende gebeurtenissen kwam ik op mijn pad terecht waar ik die kans kreeg. Nu geniet ik daar volop van.

Op mijn Instagram account Herbs & Lime liet ik mezelf en mijn passie voor lekker eten en een gezond en evenwichtige levensstijl zien. Mijn creatieve geest werd hierdoor enorm geprikkeld.

Voordat ik het wist, creëerde ik “Luxury DadelBonBons by Herbs & Lime” rechtstreeks vanuit mijn keuken, waar ik mijn gedachten kon laten voor wat ze zijn en verbinding kon maken met mijn hart.

Herbs and Lime Blog 1

Hierdoor kwamen, op een hele natuurlijke manier, steeds meer gelijkgestemde mensen op mijn pad. Ik voelde meer vrede en harmonie in mijn leven, omdat ik gedreven werd door mijn hart en creativiteit.

De afgelopen jaren heb ik fysiek veel meegemaakt. Op een gegeven moment ben ik mij gaan verdiepen in de voordelen die bepaalde voedingsmiddelen op het lichaam en de geest hebben. Ik heb “Luxury DadelBonBons by Herbs & Lime” in leven gebracht met de filosofie dat lekker eten meer kan zijn dan lege calorieën nuttigen. Ik wilde een gezonde lekkernij met een unieke smaakbeleving creëren. Een lekkernij die vol zit van vezels, goede vitaminen en mineralen die je lijf voeden. Een lekkernij waardoor je verzadigd raakt, suikerpieken voorkomt en je energieniveau stabiel houdt.

Ik begon te experimenteren met smaken en geuren. Gluten en zuivel ben ik de afgelopen jaren sterk gaan verminderen in mijn voeding. Hierdoor merk ik enorm veel verschil tussen de dagen waarop ik geen zuivel en gluten eet en de dagen waarop ik wel wat meer gluten en zuivel eet. Ik had een missie. De Luxury DadelBonBons moeten veganistisch en glutenvrij worden, zodat ik nog meer mensen met de filosofie van de Luxury DadelBonBons kan bereiken. Nadenkend over wat ik zelf belangrijk en lekker vind begon ik te experimenteren met natuurlijke ingrediënten.

Ik introduceerde mijn Luxury DadelBonBons aan vrienden en familie. Langzaam maar zeker groeide de vraag om de DadelBonBons te leveren. Mensen genoten zo van de DadelBonBons dat ik voelde dat ik echt een bijdrage kon leveren aan de gezonde levensstijl en bewustwording van anderen. Dat voelt nog elke dag fantastisch. Het gevoel dat je echt een verschil kan maken in het meest kostbare dat we hebben… onze gezondheid. Een gekoesterde droom werd stap voor stap steeds meer werkelijkheid.

Ik dacht na over opschalingsopties. Hoe geweldig zou het zijn als ik dit product kan uitbreiden en aan meer mensen kan aanbieden. Ik vertrouwde het creatieve proces. Voordat Ik het wist was ik bezig met het ontwerpen van een logo, een website, de webshop en de verdere ontwikkeling van de DadelBonBons. Dit proces werd een avontuur met veel uitdagingen. Ik realiseer mij dat wanneer je houdt van wat je doet en dat doet met heel je hart en passie, je ook begint te houden van de uitdagingen. Ik heb geleerd dat wanneer je passie en verlangen voelt er altijd mogelijkheden zijn. Het is niet makkelijk, maar het is het waard. Ik leef nu vanuit mijn hart en passie. Dat is een leven dat ik nooit eerder heb gekend.

Nu ben ik in de kick-off fase met de distributie van de Luxury DadelBonBons by Herbs & Lime. Mijn Luxury DadelBonBons zijn zeer divers en kunnen genuttigd worden als tussendoortje, dessert en/of geserveerd worden op feesten en evenementen. Ook zijn de Luxury DadelBonBons een unieke, gezonde en verfijnde smaakbeleving om te geven aan familie, vrienden, een collega of werknemer. De DadelBonBons bevatten natuurlijke ingrediënten, zijn veganistisch, glutenvrij, sojavrij en vrij van toegevoegde en geraffineerde suikers. Als ik ze eet, dan voel ik me gevoed, voldaan en gelukkig. Ik kijk uit naar jouw bestelling en ervaring met mijn Luxury DadelBonBons by Herbs & Lime.

Veel liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *