Work-life balance | Asrin-Sepideh Daoudi (Vlog #2)

Hoi Allemaal, In deze vlog ga ik eindelijk Herbs & Lime inschrijven bij de KvK en laat ik jullie zien hoe ik het prille zelfstandige ondernemerschap combineer met mijn privé leven. De persoonlijke uitdagingen die ik tegenkom in de transitie van het werken in loondienst naar het zelfstandig ondernemen deel ik met jullie. Door de flexibiliteit van het ondernemerschap vind ik steeds meer een work-life balance die bij mij past. Met mijn twee beste vriendinnen ga ik een paar dagen naar Amsterdam om heerlijk te eten en te ontspannen. Daarna reis ik verder door naar mijn zusje in Pijnacker, waar de food saga wordt voortgezet. Veel kijkplezier en tot de volgende keer! Liefs, Asrin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *