Amalfi verlovingsreis Asrin-Sepideh Daoudi (Vlog #3)

Amalfi verlovingsreis | Asrin-Sepideh Daoudi (Vlog #3)

Het is alweer anderhalf jaar gelden toen ik begon met vloggen. Het starten van mijn eigen bedrijf Luxury DadelBonBons by Herbs & Lime kreeg een succesvolle wending en al mijn aandacht ging daarnaartoe. Anderhalf jaar gelden maakten Maikel en ik een mooie reis naar één van mijn droom bestemmingen. De Amalfi kust. We verloofden ons en genoten van een prachtige reis. Die reis had ik nog mijn camera staan. Sinds kort heb ik mijn passie voor het vloggen weer opgepakt. In deze vlog zien jullie onze trip naar de Amalfi kust die in het teken staat van heerlijk eten en mooie uitzichten. In de volgende vlog neem ik jullie mee naar al mijn favoriete food plekjes in Barcelona.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *